Opgelet! Vanaf 1 oktober zijn wij donderdag en vrijdag gesloten. 

Dit unieke pand met uitkijktoren is gelegen op de top van de Kemmelberg. Op het hoogste puntje van Heuvelland, geniet je van de heerlijkste grillgerechten. Waan je terug in de gouden jaren 40, 50 en 60 in ons charmante interieur die doet mijmeren naar de tijd van toen. Ook voor verse pannenkoeken, wafels en ijsjes kun je terecht in onze tearoom.

Op mijn 50ste levensjaar ‘anno 2019’  heb ik beslist om samen met mijn vrouw Valerie Claeys mijn horeca-droom waar te maken. Het werd hoogtijd om al mijn ervaringen beroepsmatig te brengen en deze te gaan delen met jullie. Wij Grillen namelijk op de Authentieke wijze, meer bepaald met een mengeling van beuk, druivenranken en olijfhout in combinatie met vuurkruiden. Dit is de oudste manier van bereiden, pure ambacht en exclusief gebracht voor jou!

Duurzaam ondernemen staat bij ons hoog op de agenda en bepaalt in hoge mate ons assortiment. Wij garanderen topkwaliteit en continuïteit en dit doen wij hand in hand met al onze leveranciers = ‘fair-trade’.

Francky, Brit en het ganse team