Nieuwe openingsuren vanaf 1 oktober

Francky Callens aan de grill In De Gouden Jaren Belvedere Kemmelberg

Beste Klanten & bezoekers

Omdat wij onze klanten steeds beter en beter leren kennen en wij er voor hun optimaal willen zijn, zullen de volgende openingsuren gewijzigd worden vanaf 1 oktober. De vernieuwde openingstijden blijven alvast gelden tot 1 april 2022. Alvast bedankt voor uw begrip.

  • DE WOENSDAGEN van 12u. tot 17u … (Grill & Spaghetti & Croque & Tearoom)
  • DE ZATERDAGEN van 14u. tot 22u … (Tearoom & Grill vanaf 18u.)
  • DE ZONDAGEN van 12u. tot 20u … (Grill & Tearoom & Grill)

Uitzonderingen

Winterverlof: we gaan er even tussenuit van 06 december t.e.m. 17 december 2021. Wij zullen wel open zijn op Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

PS. Wat met Oudejaarsavond? Dat blijft voor ons nog een groot vraagteken. Wensen jullie dan ook een warme gezellige Belvédère avond? Wie geïnteresseerd in een speciale oudejaarsavond op de Kemmelberg, Shoot!

Tijdens de herfst-, kerst- en krokus vakanties zullen we uiteraard wel open zijn op donderdag en vrijdag van 14u. tot 17u. Onze openingstijden voor de paasvakantie worden begin 2022 bevestigd. Sowieso zullen wij open zijn, mogelijks met een middag en/of een avond Grill.

NIEUW in ons aanbod

Kleine honger

Sinds kort kunt u ook bij ons terecht om uw kleine honger te stillen! Onze kaart is verder uitgebreid met:

  • 1/2 Mega wafel
  • Spaghetti
  • Croque’s

Mega Wafels

Onze “Mega Belvédère Wafels” zijn overheerlijk, lekker krokant en smeuïg. Een absolute knaller. Je bent dus gewaarschuwd want man, wat zijn deze lekker!

Na enkele maanden uitvoerig testen en proeven van onze Mega Wafels zijn deze nu ook verkrijgbaar met extra smaakjes en toppings naar keuze!

Ziezo, “ne ferme boterham” aan nieuws. Maar wat voor één! Hopelijk zien we elkaar snel op de Kemmelberg!

Met vriendelijke groeten

Team In De Gouden Jaren Belvedere – Kemmelberg

Geef een reactie